Om

PIRO Consulting Group, der er operator af “Danish School”, blev stiftet i 2005, efter PIRO Consulting Group overtog aktiviteterne fra Kronberg Consultants Co.

Robert Kronberg BA/BTh er daglig leder og har boet i Thailand siden 2002, men har arbejdet med krydskulturelle forhold mellem Thailand og især Danmark siden 1998. Dog kom han første gang til Thailand i maj måned 1980, hvor landet gjorde et stort indtryk.

Arbejdet med de krydskulturelle forhold, herunder thailandsk buddhisme (theravada), startede under supervision af den nu afdøde professor, dr. Johannes M. Aagaard fra Aarhus Universitet, om end Robert Kronberg er fra Københavns Universitet. I samme forbindelse har Robert Kronberg været på arbejdsrelateret studierejse i Thailand.

Udover forskellige erhvervsrelaterede bestyrelsesposter i Danmark og Thailand har Robert Kronberg været suppleant i Den skandinaviske kirkes kirkeråd i Bangkok, mangeårigt bestyrelsesmedlem i Det Danske Handelskammer i Bangkok, bestyrelsesformand for Skandinavisk Samfund Siam i Bangkok i et par år og fungerende formand for Den danske kirke i Bangkok.

Vores undervisning er sat på standb-by, men under kontakt kan du finde henvisninger til andre steder i Bangkok. Pas på med at finde skoler og undervisere, der udgiver sig for at være os, eller som hævder at have tilknytning til os, herunder med danskundervisning, visum og legalisering, men hvis rette formål er, at de direkte eller indirekte svindler med deres kompetencer, viden og erfaring.